Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

«Рух – це здорово»

Дата: 28.06.2021 12:25
Кількість переглядів: 198

Хто з фізкультурою на «ти»,
В житті досягне він мети,
Бо в спорті міць та сила
І для душі й для тіла

У рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого проекту «Рух-це здорово!», започаткованого Комітетом з фізичного виховання та спорту  і Міністерством освіти і науки  України,  8 червня    наша громада долучилася до  Всеукраїнського масового фізкультурно – оздоровчого заходу «Рух – це здорово», що проводився з нагоди Міжнародного дня захисту дітей  одночасно в усіх регіонах України.Організатором заходу в Крижопільській територіальній громаді  став відділ освіти, молоді та спорту. Мета заходу - формування здорового способу життя та залучення молоді громади  до занять фізичною культурою та спортом, рухової активності.

Учасниками заходу були голова Крижопільської селищної ради Володимир Василишен, заступник голови Валентина Чабанюк, депутат обласної ради Юрій Василишен,працівники та керівники всіх відділів апарату селищної ради, структурних підрозділів виконавчого комітету  та виконавчих органів ради, представники  ГО «Акорд», учні закладів загальної середньої освіти.

Програма включала спортивні заходи та ігри: легкоатлетичний забіг на  500  та 1000м, футбол, волейбол, пляжний волейбол, шаховий турнір, показовий виступ  спортивного клубу «Краб»,- що проходили на стадіоні «Колос» та у приміщенні ДЮСШ.  Кожен з учасників міг підійти до локацій,спробувати різноманітні рухові активності та обрати ту, яка сподобалася найбільше. Крім  спортивних заходів  також були проведені танцювальні руханки та флешмоб.

У Парку культури й відпочинку відбувся святковий концерт за участі танцювальних колективів СЗШ №1 та ЗЗСО №2 смт Крижопіль, Крижопільської школи мистецтв, Крижопільського Будинку школярів, КЗ  Центру культури і дозвілля Крижопільської селищної ради.    Окрасою заходу були виставки виробів вихованців  Крижопільської школи мистецтв, гуртківців Крижопільського Будинку школярів та музичні композиції  у виконанні дитячого духового оркестру школи мистецтв (керівник Ю.Ошовський).

На завершення фізкультурно – оздоровчого заходу «Рух – це здорово» переможцям  та учасникам  спортивних змагань були вручені  грамоти Крижопільської селищної ради.

РУХ – це здорово, РУХ – це сила, а сила рухає вперед – до нових вершин, до нових висот.



« повернутися

Вхід для адміністратора