Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

19 Лютого, 2024 р., 08:43
Такий урок під відкритим небом  на території Парку культури та відпочинку 16 лютого для учнів  одинадцятих класів ліцеїв №1 та №2 смт Крижопіль сьогодні організували представники добровільного формування Крижопільської територіальної громади №1. А виходили з того, що дітям у час воєнного стану можуть знадобитися знання з основ самооборони та медичної  допомоги.  Тому й навчали їх збирати та розбирати вогнепальну зброю, поводитись з вибухонебезпечними предметами, знайомили з бронежилетами,  гранатами, мінами та пояснювали, як діяти, коли натрапили  на таку знахідку. Тим часом фахівець у галузі медицини  допомагав  ліцеїстам оволодіти найпростішими методами першої медичної допомоги…
16 Лютого, 2024 р., 14:38
Сьогодні, 16 лютого,  у Крижопільській громаді  відзначили День єднання. Керівники селищної ради,  посадовці, військові,  працівники підприємств та організацій, вихованці дошкільних закладів освіти,  учні ліцеїв та пересічні крижопільчани на центральній площі селища Крижопіль взяли участь в урочистому піднятті Державного прапора України.
13 Лютого, 2024 р., 13:37
В Крижопільській ДЮСШ відбулися товариські зустрічі між юнаками та дівчатками з волейболу.
12 Лютого, 2024 р., 11:32
11 лютого у місті Тульчин відбулись ігри чемпіонату області серед дорослих ВФСТ ,,Колосʼʼ. Команда Крижопільської територіальної громади, у складі якої є учні Крижопільської ДЮСШ,  зіграла два матчі,  у яких, на жаль,  поступилась перемогою суперникам!  Однак  не засмутилась з огляду  на те, що найбільші перемоги у неї ще – по переду.
07 Лютого, 2024 р., 15:25
16-річний школяр Дмитро Слободяник, учень ліцею №1 смт Крижопіль, житель Крижопільської територіальної громади разом із своїми друзями по духу активно займаються виготовленням окопних свічок для наших Захисників, а також  створюють  зарядні  станції та павербанки, перископи,  дрони для ЗСУ, які моделює сам юний винахідник.
05 Лютого, 2024 р., 08:21
2 лютого у смт Томашпіль відбулися фінальні ігри з волейболу Тульчинського району за програмою гімназіади серед учнів!
25 Січня, 2024 р., 16:17
Вчора, 24 січня,  на  засіданні   комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийнято рішення про  зупинення освітнього процесу  у  дошкільному закладі освіти (ясла-садок) №1 селища Крижопіль  у зв’язку з перевищенням у ньому епідемічного порогу захворюваності  на грип та ГРВІ.  
24 Січня, 2024 р., 15:12
Його створять на базі  ліцею №2 смт Крижопіль.  До такого рішення прийшли на  черговому засіданні  робочої групи з питань формування ефективної мережі закладів освіти Крижопільської громади, яке відбулось у залі засідань  Крижопільської селищної ради. 
19 Січня, 2024 р., 15:33
9 січня відбувся ІІІ етап ХXIV Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика.  Конкурс є найбільш масовим  і має на меті піднесення престижу  української мови, виховання поваги до культури й традицій українського народу.   2 учениці нашої громади, переможці ІІ етапу, взяли участь у обласному Конкурсі у дистанційному форматі.     Сподіваємося, що участь та перемога мотивуватиме не лише учасників, а й усіх здобувачів освіти до вивчення та володіння рідною мовою, її возвеличення! Вболіваємо за учасників і бажаємо їм перемоги у Конкурсі. 💙💛Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися, змагатися та перемагати!💙💛
19 Січня, 2024 р., 10:30
Наш талановитий земляк, учень Волинського обласного ліцею Артем Вівсяний досяг чергової вершини на спортивній ниві, здобувши титул чемпіона світу та Європи з козацького двобою! 

Вхід для адміністратора