Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

13 Січня, 2024 р., 15:26
12 січня відбувся ІІІ етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Шевченка.  3 учнів нашої громади, переможці ІІ етапу, взяли участь у обласному Конкурсі. 
05 Січня, 2024 р., 13:05
Під час вистави, глядачі  побували у країні вічного льоду та шалених пригод, де познайомилися з надзвичайними героями казки: Гердою, Каєм, квіткаркою, піратами та тролями - веселунами.  Вистава "Снігова Королева" відображає унікальне поєднання театрального мистецтва та сучасних технологій.  Маленькі глядачі отримали незабутні враження від живої акторської гри, чарівних декорацій, використання прекрасних костюмів та захоплюючої музики. Кожна сцена вистави перенесла дітей у світ казки. 
21 Грудня, 2023 р., 15:22
З 20 грудня 2023 року у с. Голубече відновлено роботу закладу дошкільної освіти. У приміщені зусиллями батьків, директора ЗДО О. Вовчок, за підтримки старости В. Каїти проведено ремонт, забезпечено всім необхідним, облаштовано укриття. ❗️Дякуємо нашим захисникам за таку можливість! ❗️Дякуємо керівництву Крижопільської громади за сприяння у відновлені роботи Голубецького закладу дошкільної освіти. 💙💛Хай буде щасливим дитинство!
21 Грудня, 2023 р., 13:48
Ось і закінчився ІІ етап – спортивних змагань в рамках ініціативи Президента України на рівні територіальної громади, на яких визнанно  переможців, що представлятимуть нашу громаду на районному,  а за тим, і  обласному етапі. Через об’єктивні чинники – ковід та повномасштабне вторгнення росії – дитинство наших дітей, на жаль, не таке яскраве як хотілося б.  Але воно одне і його не можна відкладати. Тому ініціатива Президента по організації шкільних ліг дуже актуальна. Це те дозвілля і розрада, яка дозволить дітям знову згадати про мирне дитинство та ті можливості, які воно відкриває.
09 Листопада, 2023 р., 16:50
Дванадцять Боксів «Навчально-розважальні матеріали для закладів дошкільної освіти» передали заступники начальника Тульчинської РВА Володимир СКАЛІЙ та Сергій ЧЕПЕРНАТИЙ керівникам закладів дошкільної освіти нашої громади 08 листопада 2023 року. «В дошкільних установах, які сьогодні отримали гуманітарну допомогу, виховуються й розвиваються діти наших краян та вимушених переселенців. Тому посилення матеріально-технічної бази закладів зараз дуже важливе», - зауважив селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН. За його словами, одне з пріоритетних завдань – створити необхідні умови для розвитку й навчання дітей, а також полегшити роботу педагогів під час організації навчально-виховного процесу в умовах війни. Заклади дошкільної освіти громади отримали допомогу від Вінницької ОВА за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).
26 Липня, 2023 р., 11:07
На виконання листа Вінницької обласної військової адміністрації від 25.07.2023 №01.01-58/5739 «Про реалізацію заходу до Дня української державності», в закладах громади планується  проведення з 27.07 по 30.07.2023 року інтелектуального квізу «Тисячолітній спадок державності».
29 Червня, 2023 р., 12:42
      29 червня в малому залі Будинку культури відбулось свято, приурочене врученню одноразових грошових виплат та стипендій Крижопільського селищного голови. Головних винуватців свята привітали секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН та заступниця селищного голови Людмила ЯНЧУК.
29 Червня, 2023 р., 09:08
       28 червня 2023 року на території  школи с.Куничого відбувся виїзний творчий пікнік "Дитинство, зігріте Україною", приурочений 27 річниці Дня Конституції України. Свято організовано комунальною установою "Крижопільський будинок школярів", комунальною установою "Центр професійного розвитку педагогічних працівників", відділом освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради.

Вхід для адміністратора