Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Новини

16 Березня, 2023 р., 17:40
https://rada.info/upload/users_files/44094810/af8fa15966edd183df8668e2ec88549e.docx
13 Березня, 2023 р., 10:36
Узагальнені результати вибору  підручників  для 1 класу
10 Березня, 2023 р., 11:10
Щороку 9 березня українці відзначають День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають пророком, Великим Кобзарем і українським генієм.Пройшло 209 років від народження Великого Кобзаря, проте кожне слово, написане поетом і досі актуальне.В цей день з учнями 2 і 3 класів ліцею №3 с.Жабокрич було проведено захід "Весна починається із Шевченка". Учні переглянули презентацію, з якої дізналися цікаві факти з біографії поета. Захід продовжився читанням віршів Т. Г. Шевченка, які діти підготували заздалегідь. Вчителями було підготовлено цікаві завдання для роботи в групах.На уроках української мови  діти досліджували твори Шевченка, списували вірші, малювали малюнки.Згадали на заході Героїв, які віддали своє життя за вільну Україну, захисників, які воюють за мирне небо над нашою країною.Загарбникам ніколи не зламати сильний український дух. Як казав класик:
09 Березня, 2023 р., 15:28
9 березня відбулося чергове засідання атестаційної комісії ІІ рівня.
17 Лютого, 2023 р., 15:02
Шкільне життя третьокласників ліцею №3 с.Жабокрич.Цей тиждень був щедрим на події:14 - День святого Валентина, 15 - Стрітення Господнє, 16 - День Єднання, 17 - День спонтанного прояву доброти. Намагалися все встигнути і охопити.Творчо працювали:виготовили Валентинки, згадали народні звичаї і традиції, створили плакат " В єдності наша сила", провели акцію "Я люблю Україну", відкрили чарівну торбинку і започаткували челендж "Мої добрі справи".
16 Лютого, 2023 р., 16:06
Сьогодні Україна відзначає День єднання. Його президент України Володимир Зеленський заснував 16 лютого 2022 року на тлі попереджень про можливу війну.Взимку 2022 року американська та західноєвропейська розвідки попереджали Україну про можливе вторгнення РФ і навіть називали дату - 16 лютого. Ніхто не хотів вірити в це - країна продовжувала жити своїм життям і турботами. Але в суспільстві все-таки почалися хвилювання. Для підняття духу і, щоб зменшити психологічний тиск, президент України Володимир Зеленський встановив нове свято, покликане нагадати, що саме в єднанні - наші сила та міць. "Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання", - сказав тоді президент. Так з'явився День єднання 16 лютого. І сьогодні учні нашого ліцею долучилися до створення нових традицій цього свята, адже й справді в єдності наша сила!Разом до перемоги 
16 Лютого, 2023 р., 15:41
16 лютого в Україні відзначають День єднання. Відповідний Указ “Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства” був підписаний Президентом України Володимиром Зеленським рівно рік назад напередодні повномасштабного вторгнення росії в Україну.Державне свято мало посилити консолідацію українського суспільства, проявити стійкість до зростання гібридних загроз та інформаційно-пропагандистського впливу на нашу свідомість.І українці за цей рік стали єдиною родиною. Ми вистояли жахливий 2022 рік і сподіваємося зустрічати перемогу великого українського народу у 2023 році.В закладах освіти Крижопільської громади проведено ряд заходів приурочених до Дня Єдності.
15 Лютого, 2023 р., 15:15
Щорічно, 15 лютого, в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця дата, насамперед, приурочена Дню виведення військ з Афганістану в 1989 році.Сьогодні бібліотекарем Жабокрицького СБФ Бровчак М.І. разом з педагогом-організатором ліцею Кобиль Л.Є. та класним керівником Мотрук Л.В. з учнями 8 класу проведено інформаційну годину "Афганістан - ти край війни і крові тих молодих, завзятих юнаків"
23 Січня, 2023 р., 12:01
  Проголошення Соборності УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року – історичний акт об’єднання українських земель в одній державі, що увінчав соборницькі прагнення українців, розділених кордонами тогочасних імперій.  Проте через більшовицьку окупацію,  незалежність нашої держави зазнала поразки. 24 серпня 1991 року відбулося її відновлення.     Нині Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські регіони. Але ми віримо, що всі захоплені території обов’язково будуть звільнені, а Україна буде цілісною. Соборність – мета Перемоги! Заклади Крижопільської громади провели низку заходів, приурочених до Дня Соборності України.

Вхід для адміністратора