Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Талановита молодь Крижопілля

Дата: 29.06.2023 12:42
Кількість переглядів: 63

      29 червня в малому залі Будинку культури відбулось свято, приурочене врученню одноразових грошових виплат та стипендій Крижопільського селищного голови. Головних винуватців свята привітали секретар селищної ради Ігор ВАСИЛИШИН та заступниця селищного голови Людмила ЯНЧУК.

      Загальновідомо, що для кожної країни найбільшу цінність становлять освічені люди, які знайшли своє місце в житті, сповна реалізували власні творчі й професійні можливості, інтелектуальні та організаторські здібності. Саме вони - головний рушій прогресу в усіх сферах діяльності суспільства і держави.

       Особлива роль у суспільстві належала, належить і буде належати обдарованій особистості, що здатна на творення інновацій у часи системних змін саме, така особистість потребує особливої уваги та підтримки.

       В Крижопільській громаді діє програма підтримки та розвитку здібностей дитини «Підтримка обдарованих дітей Крижопільської селищної територіальної громади на 2023-2025 роки». У рамках  цієї Програми щорічно підводяться підсумки досягнень учнів. За підсумками роботи 2022-2023 навчального року переможцям олімпіад, конкурсів, змагань буде виплачено 45400 грн. грошової винагороди. Одноразову грошову виплату отримали 40 учнів, 4 учням  з 1 вересня по 31 травня буде виплачуватися стипендія селищного голови.  



« повернутися

Вхід для адміністратора