Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Заряджайся спортом

Дата: 22.07.2021 19:04
Кількість переглядів: 165

19 липня у нашій громаді відбувся спортивно-видовищний захід  «Олімпійський день - 2021», який проводився за ініціативи Міжнародного Олімпійського комітету з нагоди відкриття Ігор XXXII  Олімпіади 2021 року в Токіо під гаслом «Заряджайся спортом», організатором якого  виступив відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради.

         Учасників заходу привітав селищний голова Володимир Василишен. Він побажав усім учасникам  здоров?я та успіхів у житті і спорті.

     Після урочистого відкриття спортивно-видовищного заходу «Олімпійський день – 2021» та фізкультурної розминки, розпочалися змагання з видів спорту, які були  включені до програми: змагання з велопробігу селищем, легкоатлетичного забігу на 1000 м, VIP- забігу на 500м, змагання з волейболу та футболу, тенісу,  гирьового спорту, перетягування канату. Для найменших учасників  (від 6  до 12 місяців був проведений «повзунковий забіг». Для дітей, від 5 до 8 років, відбувся забіг на 20 м, забіг на самокатах та конкурс малюнка на спортивну тематику.

    Дякуємо за активну участь керівникам відділів, управлінь Крижопільської селищної ради, старостам сіл Шарапанівка, Жабокрич, Соколівка, Голубече, Заболотне, Крикливець, Зеленянка, Тернівка, Куниче, а також директору СЗШ І-ІІІ ст. с.Соколівка Віті Самейко.

        


« повернутися

Вхід для адміністратора