Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Відбулися урочистості до Дня фізичної культури та спорту!

Дата: 10.09.2021 15:17
Кількість переглядів: 191

             

 

Сьогодні,10 вересня, відбулися урочистості

                        до Дня фізичної культури та спорту.

 

 

         Щороку, традиційно, День фізичної культури та спорту відзначається у другу суботу вересня. Це свято всіх прихильників здорового спо

 

 

собу життя: фікультурників, спортсменів, ветеранів спорту та шанувальників . Всіх, хто пропагує фізичну культуру і спорт та сприяє його популяризації.

          Урочистості відбулися в лекційній залі Будинку культури.  На свято були запрошені вчителі фізичної культури, тренери Крижопільської ДЮСШ  та  ГО ВФСТ «Колос» Крижопільської територіальної громади, спортсмени, меценати.

           До вітального слова були запрошені  заступниця голови Крижопільської селищної ради Валентина Чабанюк  та начальник відділу освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради Жанна Тесмінецька. В своїх промовах вони привітали з професійним святом, побажали усім присутнім нових перемог та спортивних злетів,  здоров?я та довголіття. Також зауважили про значимість фізичної культури та спорту в сучасному житті.

            Про досягнення в спорті в своїх виступах розповіли голова ГО ВФСТ «Колос» Крижопільської територіальної громади С.А. Рдько, в.о. КУ Крижопільської ДЮСШ Лавренюк В.І. , керівник дитячого футбольного клубу «Олімп» Мазур І.Д.

           Теплі та щирі слова були сказані на адресу Чекурди Володимира Васильовича,  який був  з 1 вересня 1969 року по 1 вересня 2021 року (52 роки) незмінним керівником Крижопільської ДЮСШ.

      За сумлінну роботу, відданість справі, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у Крижопільській громаді заступниця селищного голови Валентина Чабанюк та голова  ГО ВФСТ «Колос» Крижопільської територіальної громади Сергій Редько  вручили грамоти, кубки та подарунки тренерам, спортсменам, меценатам.

      

        А на завершення свята присутні отримали музичні подарунки від виконавців Центру культури та дозвілля Крижопільської селищної ради.

       


« повернутися

Вхід для адміністратора