Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Моніторинг сайтів закладів освіти

Дата: 30.09.2021 15:13
Кількість переглядів: 420

Про забезпечення висвітлення на сайтах закладів

інформації, передбаченої Законом України «Про освіту»

        

На виконання доручення Управління Державної Служби якості освіти у Вінницькій області відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради наголошує на необхідності дотримання ст. 26, 30, 41, 42, 78, 79  Закону України «Про освіту» щодо забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів та необхідності висвітлення на сайтах закладів відповідної інформації. Просимо звернути увагу на невідкладному розміщенні на сайтах Освітніх програм на новий навчальний рік, звітів керівників, фінансових звітів, переліку матеріалів щодо протидії булінгу тощо.

        Наголошуємо на дотримані Вами ст.30 «Прозорість та інформаційна відкритість закладу освіти» Закону України «Про освіту» та попереджаємо про персональну відповідальність керівників закладів освіти за порушення вимог чинного законодавства.

        Просимо невідкладно вжити належних заходів реагування поінформувати зі змістом надісланого листа всіх відповідальних осіб.

        У разі відсутності (чи тимчасовій не дієвості) власних сайтів надіслати всю необхідну інформацію для розміщення на сайті відділу освіти, молоді та спорту (О.КНЯЖЧУК).

 

 Ганна Годован

 


« повернутися

Вхід для адміністратора