Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Конкурсний відбір нових учасників проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

Дата: 03.11.2021 08:23
Кількість переглядів: 183

IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) оголошує конкурсний відбір нових учасників проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність».

Запрошуються до участі активні учителі, які бажають навчатися та викладати інфомедійну грамотність. У конкурсі можуть брати участь вчителі, які викладають історію, українську мову та літературу, а також мистецтво. Умови конкурсу, критерії відбору та анкета-заявка http://l2dua.com/.

До середини грудня 2021 року нові учасники пройдуть курс та тренінг із медіаграмотності, а також спеціальне навчання з інтеграції інфомедійної грамотності в уроки. Навчання відбуватиметься онлайн.  Після проходження тренінгів учителі отримають електронні матеріали: конспекти уроків, презентації, роздатки. В подальшому команда проєкту проводитиме для учасників додаткові вебінари для професійного розвитку, надаватиме ексклюзивні інформаційні підбірки з актуальними матеріалами з теми медіаграмотності та критичного мислення. Учасники зможуть спілкуватися з колегами з інших регіонів, обмінюватися досвідом, впроваджувати кращі практики та досягати високих результатів разом зі своїми учнями.

            Реєстрація триває з 20 жовтня до 4 листопада 2021 року.

Проєкт «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність» виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) за підтримки U.S. Embassy Kyiv Ukraine , British Embassy Kyiv у партнерстві з Міністерство освіти і науки України та Академія Української Преси.

 

Контактна особа у Вінницькій області:

Оксана Бондар, регіональний координатор Проєкту «Вивчай та розрізняй: інфо-медійна грамотність»

obondar@irex.org, +38-063-8664664, +38-067-4331033

 

Ганна ГОДОВАН

 

 

http://academia.vinnica.ua/index.php/news/1251-irex-ogoloshue-konkursnij-vidbir-novikh-uchasnikiv-proektu-vivchaj-ta-rozriznyaj-info-medijna-gramotnist

 


« повернутися

Вхід для адміністратора