Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Відбувся ІІ етап конкурсу ХІІ Міжнародного імені Тараса Шевченка

Дата: 22.11.2021 08:13
Кількість переглядів: 178

19 листопада 2021 року на базі СЗШ І-ІІІ ступенів №1 смт Крижопіль відділом освіти, молоді та спорту спільно з керівниками селищних шкіл проведено ІІ етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка за завданнями, підготовленими КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» та надісланими в день проведення конкурсу, з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

У вказаному конкурсі взяли участь 9 переможців І-их (шкільних) етапів конкурсу з трьох опорних закладів загальної середньої освіти громади та їх філій:

у віковій категорії 5-7 класи – 2 учні;

у віковій категорії 8-9 класи – 4 учні;

у віковій категорії 10-11 класи – 3 учні.

 

          Оргкомітет ІІ-ого етапу конкурсу нагадує, що зі завданнями конкурсу, що відбувся, Положенням про конкурс, а також Правилами проведення олімпіад та конкурсів можна ознайомитися на сайті відділу освіти, молоді та спорту https://krz-osvita.gov.ua/ .  

 

Дякуємо учасникам конкурсу, вчителям, які їх підготували, а також журі конкурсу за участь та роботу. Бажаємо всім міцного здоров'я, а учасникам ІІІ етапу -  майбутніх перемог!

 

 

З повагою, заступник голови оргкомітету,

заступник начальника відділу освіти,

молоді та спорту   Крижопільської СР                            

Ганна ГОДОВАН

 


« повернутися

Вхід для адміністратора