Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

РЕЗУЛЬТАТИ ЗОВНІШНЬОГО НЕЗАЛЕЖНОГО ОЦІНЮВАННЯ 2021 Вінницька область

Дата: 26.11.2021 08:42
Кількість переглядів: 165

         

Із числа випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, були зареєстровані для участі у ЗНО-2021:

з хімії – 2 уч.;

з англійської мови – 51 уч.;

з математики – 123 уч.;

з української мови, української мови і літератури – 123 уч.;

з історії України – 88 уч.;

з фізики – 9 уч.;

з біології – 33 уч.;

з географії – 65 уч.

       Цьогоріч ЗНО із трьох предметів (математики, з української мови, української мови і літератури, історії України) випускники колишніх Крижопільського та Піщанських районів здавали у смт Крижопіль у пунктах проведення ЗНО, які працювали традиційно на базі І-ої та ІІ-ої селищних шкіл нашої територіальної громади.

       Навесні цього року парламентом був  ухвалений закон, метою якого було зниження ризиків розповсюдження коронавірусної хвороби через скупчення учасників ЗНО у пунктах тестування, згідно якого випускники були звільнені від проходження обов'язкової державної підсумкової атестації у формі ЗНО.

      Із числа випускників ЗЗСО нашої громади дві учениці ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 смт Крижопіль виявили бажання проходити ЗНО у формі ДПА, всі інші випускники були звільнені від ДПА у формі ЗНО та проходили ЗНО лише ті випускники, які планували продовжити навчання,  виключно для отримання сертифікатів для майбутнього вступу у заклади вищої освіти України.

Усі, 124 (у т.ч. 1 екстерн) випускники 11-х класів із 6 ЗЗСО І-ІІІ ступенів нашої громади отримали свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти, із них 10 випускників отримали свідоцтва з відзнакою та були нагороджені Золотими медалями «За високі досягнення у навчанні».

Вінницьким регіональним центром надіслано презентацію із результатами ЗНО-2021 у Вінницькій області, у т.ч. випускників колишнього Крижопільського району

Завантажити!!!

https://rada.info/upload/users_files/44094810/d063b4525bc238e7cac812ab9a6a7d59.pdf


« повернутися

Вхід для адміністратора