Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Результати ІІ-го тижня обласних олімпіад

Дата: 14.02.2022 08:57
Кількість переглядів: 126

 

З 21 січня 2022 року розпочалися ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з 18 навчальних дисциплін. Згідно Графіка проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад ІІ-ого тижня відбулися олімпіади з російської мови та літератури, біології та правознавства відповідно до листа  Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА від 26.01.2022 №531 проводилися у онлайн режимі на базі ЗЗСО учасників ІІІ етапів . 

28 січня  відбувся ІІІ етап олімпіади з російської мови та літератури,  який відповідно до умов проведення ІІІ етапу олімпіади з російської мови та літератури, визначених повідомленням  Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА від 27.01.2022 щодо онлайн проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад проходив на базі СЗШ І-Ш ступенів №1 смт  Крижопіль.

За рішенням оргкомітету та журі ІІ етапу олімпіади, враховуючи встановлені Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОДА квоти на участь громад у ІІІ етапі олімпіади, заявлені наступні переможці ІІ етапу олімпіади ЗЗСО нашої громади:

  • Паньковська Анастасія Артемівна, учениця 10 класу СЗШ І-ІІІ ст. №1 смтКрижопіль (учитель – Андронік Л.Й.);
  • Полудьона Аліна Олександрівна, учениця 8 класу СЗШ І-ІІІ ст. №1 смтКрижопіль (учитель – Гонтар Л.Є.).

 

29 січня  відбувся ІІІ етап олімпіади з біології,  відповідно до умов проведення ІІІ етапу олімпіади з біології, визначених листом  Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА від 28.01.2022 №552. За рішенням оргкомітету та журі ІІ етапу олімпіади, враховуючи встановлені Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОДА квоти на участь громад у ІІІ етапі олімпіади, заявлені наступні переможці ІІ етапу олімпіади ЗЗСО нашої громади:

  • Пацай Анастасія Геннадіївна, учениця 11 класу ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 смтКрижопіль (учитель – Забуранна Л.Г.);
  • Мостовик Тарас Тарасович, учень 10 класу СЗШ І-ІІІ ст. №1 смтКрижопіль (учитель – Снігур Г.Б.).

 

30 січня  відбувся ІІІ етап олімпіади з правознавства,  відповідно до умов проведення ІІІ етапу олімпіади з правознавства, визначених листом  Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОДА від 28.01.2022 №522/1. За рішенням оргкомітету та журі ІІ етапу олімпіади, враховуючи встановлені Департаментом гуманітарної політики Вінницької ОДА квоти на участь громад у ІІІ етапі олімпіади, заявлені наступні переможці ІІ етапу олімпіади ЗЗСО нашої громади:

  • Барабаш Олександра Олександрівна, учениця 9 класу СЗШ І-ІІІ ст. №1  смтКрижопіль (учитель – Пилипчак І.В.);
  • Похиляк Мар'яна Дмитрівна, учениця 10 класу СЗШ І-ІІІ ст. №1 смтКрижопіль (учитель – Пилипчак І.В.).

 

За результатами, оприлюдненими на сайті КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», вітаємо з перемогою призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади за зайняті ІІІ м.:

  • з російської мови та літератури:

- Паньковську Анастасію, ученицю 10 класу СЗШ І-ІІІ ст. №1 смтКрижопіль та учителя  – Андронік Ларису Йосипівну, за підготовку;

 

  • з правознавства:

 

- Барабаш Олександру, ученицю 9 класу СЗШ І-ІІІ ст. №1  смтКрижопіль та учителя – Пилипчака Ігоря Валерійовича, за підготовку.

 

Бажаємо надалі зростати творчо, креативно, відкриваючи нові грані навчальних предметів та знань!

Ще раз висловлюємо щиру вдячність вчителям 

Андронік Ларисі Йосипівні та ПилипчакуІгорю Валерійовичу за підготовку призерів ІІІ етапу олімпіад!

 

Бажаємо всім міцного здоров'я, учасникам і призерам ІІІ етапу -  успіхів, нових досягнень та перемог!

 

 

З повагою,

заступник начальника відділу освіти,

молоді та спорту   Крижопільської СР                            

Ганна ГОДОВАН

 


« повернутися

Вхід для адміністратора