A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район

Родина-найцінніший скарб

Дата: 16.02.2022 14:18
Кількість переглядів: 139

На етапі дошкільного дитинства провідним соціальним інститутом, покликаним забезпечити різнобічний розвиток дитини, є дошкільний заклад. Гармонійна взаємодія ДНЗ із сім'єю - запорука повноцінності буття дитини, розкриття і реалізації її потенціалу, виходу на нові орбіти соціальної реальності. І все-таки найвища відповідальність за виховання дітей у цій взаємодії належить сім'ї.

З метою зміцнення сім’ї, емоційного зближення дорослих і дітей, розвитку в них спільних духовних інтересів, поліпшення педагогічної взаємодії педагогів з батьками вихованців в Крижопільському ЗДО (ясла-садок) №6 смт Крижопіль з 7 лютого по 11 лютого  2022 року було проведено «Тиждень Батьківства», у якому  взяли участь батьки вихованців усіх вікових груп.

Під час проведення заходу батьки надсилали фото-звіти виховання дітей у сім’ї відповідно тем:

1 день: «Творчість в житті нашої родини».

2 день: «Техніка плетіння косичок» - для дівчаток та матусь, а для хлопчиків та татусів «Спортивний ранок разом з татком».

3 день: «Фірмова страва родини».

4 день: «Моя родина має таланти»;

5 день: «Казковий вернісаж».

Проведена робота показала, щосучасні заклади дошкільної освіти є  відкритими для батьків, дітей і громадськості. А у вихованні підростаючого покоління є  чітка взаємодія дошкільного навчального закладу і родини, адже плідна співпраця з родиною – запорука успіху у вихованні дітей дошкільного віку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано