Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Шостий тиждень навчання в умовах воєнного стану

Дата: 19.04.2022 09:38
Кількість переглядів: 110

18 квітня 2022 року, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет розповів про початок шостого тижня навчання в умовах воєнного стану.

«За даними департаментів освіти і науки обласних військових адміністрацій, усі ЗЗСО 16 областей України продовжують освітній процес у дистанційній або змішаній формі», - зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр повідомив, що в одній області частково організовано дистанційне, змішане та очне навчання. У 8-ми областях України освітній процес організовано або в дистанційній формі, або частково продовжено канікули, або призупинено навчання.

Станом на 14 квітня 2022 року дистанційну форму навчання організовано в понад 12 тис. закладах загальної середньої освіти, до навчання повернулися більше як 3,6 млн учнів.

Також станом на 14 квітня 2022 року кількість тимчасово внутрішньо переміщених дітей, які долучилися до навчання з інших областей, сягає майже 81 тис. осіб.

У нашій громаді у всіх закладах загальної середньої освіти (три опорні заклади та їх філії) освітній процес організовано в дистанційному режимі. Станом на 18 квітня до занять приступили 2064 учні, із них: 76 учнів із числа тимчасово переміщених осіб.

https://mon.gov.ua/ua/news/sergij-shkarlet-rozpoviv-pro-shostij-tizhden-navchannya-v-umovah-voyennogo-stanu

Ганна ГОДОВАН

 


« повернутися

Вхід для адміністратора