Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Семінар-тренінг на тему «Базовий компонент дошкільної освіти - педагогічне сьогодення»

Дата: 20.01.2023 12:36
Кількість переглядів: 89

20 січня 2023 року на базі Крижопільського центру професійного розвитку педагогічних працівників  було проведено семінар-тренінг на тему «Базовий компонент дошкільної освіти - педагогічне сьогодення» (консультант - Баліцька О.Г.)

Метою проведення тренінгу було вивчення основних засад  Базового компоненту дошкільної освіти (БКДО) та впровадження  нової редакції БКДО в практику роботи дошкільних закладів.

У заході взяли участь директори та вихователі старших груп закладів дошкільної освіти Крижопільської територіальної громади.

У ході  проведення тренінгу використовувалися практичні форми роботи: «Асоціативна квітка», «Цитатні дебати», «Карусель», «Броунівський рух» тощо. Вихователі визначали бачення поняття «Базовий компонент дошкільної освіти» на основі асоціативних зв’язків, встановлювали складові  змісту БКДО та освітні лінії, взаємовідповідність між освітніми завданнями та лініями розвитку.

Кожен із учасників заходу збагатився новими знаннями та враженнями, які допоможуть в подальшому якісно і відповідально впроваджувати Базовий компонент дошкільної освіти в практику роботи закладів освіти Крижопільської територіальної громади.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора