Відділ освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради
Вінницька область, Тульчинський район
Міністерство освіти
і науки України
 

Профільному ліцею у громаді бути!

Дата: 24.01.2024 15:12
Кількість переглядів: 30

Його створять на базі  ліцею №2 смт Крижопіль.  До такого рішення прийшли на  черговому засіданні  робочої групи з питань формування ефективної мережі закладів освіти Крижопільської громади, яке відбулось у залі засідань  Крижопільської селищної ради. 

У засіданні робочої групи взяли  участь заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила БАЧЕК, депутати постійної комісії з питань освіти, працівники відділу освіти, молоді та спорту, представники закладів дошкільної освіти, голова  профспілки працівників освіти та місцеві медіа.

Приймаючи таке рішення, члени робочої групи насамперед керувалися інтересами дітей. Аби вони через чотири роки, коли  має бути остаточно сформована  мережа закладів старшої профільної освіти в Україні, мали змогу здобути її, так би мовити, у себе  вдома, а не десь інде.  Також враховувались результати анкетування, яке проводилось серед батьків та здобувачів освіти  6-8 класів, клопотання педагогічного і батьківського колективів ліцею №2 смт Крижопіль про створення  саме такого освітнього закладу.



« повернутися

Вхід для адміністратора